Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

BasQ Kitchen

BasQ Kitchen is al geruime tijd gevestigd in de Rotterdamse Markthal, waar het naast pintxos en tapas ook authentieke Baskische maaltijden zoals Txuletta, Patatas bravas en Iberian pork serveert. Dankzij de Baskische invloeden en hoogwaardige recepten biedt BasQ Kitchen een echt authentieke culinaire ervaring, waarbij samenkomen en genieten centraal staan. De Baskische keuken draait om gezelligheid en Bourgondisch eten in een informele setting.

Hoewel BasQ Kitchen bekend staat om de kwaliteit van haar Baskische gerechten, viel ze niet genoeg op tussen de andere trendy eetgelegenheden in de hal vanwege een klassieke visuele identiteit. Daarom kregen we de opdracht om de menukaarten en borden te moderniseren en te vereenvoudigen, met behoud van een unieke uitstraling. De menukaarten zijn omgezet naar krantenformaat, wat het warme huiskamergevoel van de Baskische keuken versterkt. Heldere kleuren, geïnspireerd op een Spaans kleurenpalet, speelse typografie en smakelijke fotografie zorgen voor een toegankelijke menukaart die plezierig is om door te bladeren.

Net als andere ondernemers in de Markthal, heeft BasQ Kitchen haar menu’s op display aan de voorkant van haar zaak. Dit draagt bij aan de authentieke marktsfeer van de hal. We hebben ook menuborden gecreëerd in dezelfde stijl als de menukaarten, opvallend, speels en met een uitnodigende uitstraling, wat zorgt voor uniformiteit en een gemakkelijke manier voor bezoekers om te zien wat BasQ Kitchen te bieden heeft.

Ben je ook op zoek naar een grafisch ontwerpbureau voor de visuele communicatie van je horecaonderneming, of wil je meer informatie over dit project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp