Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

POKAY

In grote steden is de Poké bowl al een enorme hit, maar in kleinere steden is het concept nog relatief onbekend. Met een passie voor deze verse vissalade wilde eigenaar Tjong Wu het concept introduceren bij de rest van Nederland. Het eerste filiaal is nu geopend in een monumentaal pand in het centrum van Delft, een stad vol studenten uit binnen- en buitenland. De uitstraling van POKAY moest pakkend, modern en jong zijn, met een internationale flair. Het was ook belangrijk dat duidelijk werd wat POKAY precies verkoopt en dat het om gezonde maaltijden gaat.

Om dit te bereiken hebben we de ‘O’ in het logo letterlijk gemaakt in de vorm van een poké bowl. Een vis met een saladeblad vertelt in één oogopslag wat POKAY is. De groene kleurtoon steekt goed af tegen de logo’s van concurrenten in grote steden en benadrukt dat het om gezonde producten gaat, wat ook de eco-vriendelijke benadering van POKAY versterkt. De ‘O’ kan ook los als beeldmerk worden gebruikt, waardoor het logo veelzijdig inzetbaar is.

Met drie extra steunkleuren worden de vijf huisstijlkleuren gebruikt om de stappen duidelijk te maken waarmee een poké bowl door de klant zelf kan worden samengesteld. Alle kleuren zijn afgeleid van een Hawaïaans-geïnspireerd kleurenschema en geven de huisstijl een frisse en kleurrijke uitstraling. We maken gebruik van prachtige fotografie waarbij vooral de kleuren van de gerechten spreken, gecombineerd met betonnen structuren en koude grijze tinten om het geheel een moderne en stoere uitstraling te geven.

Om het stappenplan nog beter weer te geven, hebben we een grafische voorstelling gemaakt die groot op de wand bij de balie in de zaak is geplaatst. Op die manier kunnen klanten snel zien hoe het systeem van POKAY werkt.

Verder hebben we diverse andere uitingen gecreëerd, zoals stempelkaarten waarmee klanten kunnen sparen voor een gratis maaltijd, flyers en uitnodigingen voor de opening, en al deze elementen zijn terug te vinden op de website van POKAY.

Wil je ook een huisstijl laten ontwerpen of een professionele website laten maken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

“De resultaten zijn meer dan P’okay! Mixus Studio heeft goed geluisterd naar mijn wensen en hebben daaruit een prachtig en functionele huisstijl ontworpen. Zij voeren niet alleen uit maar denken ook graag met je mee met hun uitgebreide ervaring en expertise. Met deze huisstijl hebben we een eigen identiteit waaruit wij verder kunnen bouwen. Regelmatig vraag ik met grote tevredenheid Mixus Studio voor het ontwerpen van verschillende contents.”

Tjong Wu, Pokay

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp