Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Onze Haven Magazine

In opdracht van Veenman+ hebben we ‘Onze Haven Magazine’ gecreĆ«erd. Het ontwerp van dit magazine kenmerkt zich door krachtige typografie, waardoor het een moderne en veelzijdige uitstraling heeft. Het is rauw maar niet grof, glossy maar niet over de top. We hebben bewust gekozen voor 100% cyaan als knipoog naar de haven (water, zee, mannelijkheid) en het grafische vak (primaire kleur, CMYK), met daarnaast veel zwart en wit voor een mooi contrast.

In ‘Onze Haven Magazine’ vind je artikelen over onder andere Het Maritiem Museum, Het Loodswezen, De havenbrandweer en de Watertaxi, evenals columns van havenwethouder Adriaan Visser en Paul Smits van havenbedrijf Rotterdam. Door samen te werken met 15 fotografen heeft het magazine een divers karakter, wat goed past bij de veelzijdigheid van de Rotterdamse haven en haar mensen.

Wil je meer weten over dit project of ben je geĆÆnteresseerd in het laten maken van een promotioneel magazine? Neem dan nu contact met ons op en lees hier onze werkwijze.

Category

Drukwerk