Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Seoul Sista

Seoul Sista, het eerste Koreaans Barbecue restaurant in hartje Rotterdam, geeft een moderne twist aan het populaire Aziatische concept. Als Rotterdams grafisch ontwerpbureau kregen we de opdracht een eigentijdse visuele identiteit te creëren die Koreaanse invloeden hedendaags vertaalt. Ons ontwerp, geïnspireerd door het interieur met opvallende graffiti, omvat een logo dat de symboliek van de Zuid-Koreaanse vlag omarmt. De cirkel symboliseert ziel en soul, met het trigram ‘vuur’ voor de Koreaanse Barbecue. Roze voegt een vrouwelijk tintje toe aan een modern en symbolisch bedrijfslogo.

Deze visuele identiteit komt tot leven in diverse uitingen, waaronder de menukaarten met een modern ontwerp en smaragdgroene accenten die het roze aanvullen. Illustraties en grote foto’s maken de menukaarten speels en aantrekkelijk, terwijl allergenen symbolen discreet zijn geïntegreerd voor duidelijke allergie-informatie.

Met meerdere filialen in Rotterdam en Amsterdam blijft Seoul Sista zich onderscheiden met een unieke en eigentijdse uitstraling. Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen op het gebied van huisstijl, menukaarten of horeca-marketing? Neem gerust contact met ons op. We delen graag meer over onze projecten en diensten.

“We werken met plezier samen met Mixus Studio. De creativiteit en flexibiliteit van Miranda en Maxime zijn werkelijk inspirerend. Hun designs sluiten altijd perfect aan bij onze wensen. Ze begrijpen onze visie en weten deze op unieke en meeslepende wijze tot leven te brengen. Elk detail wordt met zorg uitgewerkt, wat resulteert in een consistente en krachtige merkidentiteit.Ze luisteren altijd naar onze feedback en zijn betrokken bij ons succes. Ze leveren keer op keer verbluffende resultaten, met flexibiliteit en professionaliteit. Kortom, Mixus Studio is een fantastisch ontwerpteam dat we van harte aanbevelen. Hun creatieve vaardigheden en nauwkeurige ontwerpen maken hen de perfecte partner voor het realiseren van jouw visie.”

Seoul Sista

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp