Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Seoul Sista

Seoul Sista, het eerste Koreaans Barbecue restaurant in het hart van Rotterdam, brengt een moderne draai aan het populaire Aziatische concept. Als Rotterdams grafisch ontwerpbureau kregen we de taak om een eigentijdse visuele identiteit te creëren die het gevoel van Korea weerspiegelt op een hedendaagse manier. Geen traditionele rood-en-blauwe kleuren, maar een frisse, moderne uitstraling met strakke vormen en visueel boeiende elementen.

Geïnspireerd door het interieurontwerp, met opvallende graffiti en een unieke setting, hebben we een logo ontworpen dat de symboliek van de Zuid-Koreaanse vlag omarmt. De cirkel in het logo symboliseert ziel en soul, met het trigram ‘vuur’ dat verwijst naar de Koreaanse Barbecue. De kleur roze voegt een vrouwelijk tintje toe, wat resulteert in een modern en symbolisch bedrijfslogo.

Deze visuele identiteit komt tot uiting in diverse uitingen, zoals de menukaarten. We kozen voor een modern ontwerp met smaragdgroene accenten die het roze complementeren. Illustraties en grote foto’s op de menukaart maken het geheel speels en aantrekkelijk, terwijl allergenen symbolen discreet worden gebruikt om een duidelijk beeld te geven van allergie-informatie.

Inmiddels zijn er meerdere Seoul Sista filialen in Rotterdam en Amsterdam, blijft Seoul Sista zich onderscheiden met een unieke en eigentijdse uitstraling.

Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen op het gebied van huisstijl, menukaarten of horeca-marketing? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze projecten en diensten.

“We werken met plezier samen met Mixus Studio. De creativiteit en flexibiliteit van Miranda en Maxime zijn werkelijk inspirerend. Hun designs sluiten altijd perfect aan bij onze wensen. Ze begrijpen onze visie en weten deze op unieke en meeslepende wijze tot leven te brengen. Elk detail wordt met zorg uitgewerkt, wat resulteert in een consistente en krachtige merkidentiteit.Ze luisteren altijd naar onze feedback en zijn betrokken bij ons succes. Ze leveren keer op keer verbluffende resultaten, met flexibiliteit en professionaliteit. Kortom, Mixus Studio is een fantastisch ontwerpteam dat we van harte aanbevelen. Hun creatieve vaardigheden en nauwkeurige ontwerpen maken hen de perfecte partner voor het realiseren van jouw visie.”

Seoul Sista

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp