Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

OLVG West

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis bundelen hun krachten als één ziekenhuis, OLVG Oost en OLVG West. Voor de nieuwe aanbouw van OLVG-West kregen we van Betiche, visuele beleving, de opdracht om een wandontwerp te creëren voor de buitengevel op de derde verdieping. Het ziekenhuis wilde een natuurthema om een blinde muur te voorkomen. De print moest rust uitstralen, heilzaam voor patiënten.

Het wandontwerp, ruim 40 meter lang, toont drie vergezichten gescheiden door bomen op de voorgrond. Zo ontstaat een uitgestrekt landschap met diepte, wat een intieme schilderachtige ervaring biedt. Patiënten op de hartbewaking genieten van een rustgevend uitzicht op de natuur.

We ontwierpen ook passende belettering voor de nieuwe OK’s, Opdekkamers en bestaande OK deuren. Het moest zowel functioneel als esthetisch bij de huisstijl van OLVG passen. Door tests met afmetingen en plaatsing zorgden we voor een perfect resultaat.

Benieuwd naar grafisch ontwerp voor uw visuele communicatie en drukwerk, of wilt u meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

“Mixus studio bruist van de creativiteit. Je weet altijd zeker dat ze de vraag van klant vertalen in iets bijzonders, in iets onverwachts: visueel interessante wandontwerpen en signing die passen bij het gebouw en de mensen.
Met veel plezier werk ik met Maxime en Miranda aan mooie uitingen die het gebouw vervolmaken.”

Joyce Onverwagt, Betiche, visuele beleving

Category

Interieur Prints