Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Little V

Little V was het eerste Vietnamese restaurant in Nederland. Bij Little V geniet je van traditionele én eigentijdse gerechten, wat zorgt voor een unieke ervaring. In de zomer kun je ook buiten op het ruime terras dineren of van een cocktail genieten. Om het terras extra sfeervol te maken, vroegen ze ons om de glazen windschermen te voorzien van illustraties. Deze windschermen moesten niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij de moderne Vietnamese stijl van Little V.

Onze illustraties op de glazen panelen op het terras brengen stukjes van Vietnam tot leven. Dankzij een speciale techniek kunnen we spelen met transparantie, waardoor de illustraties vanuit elke hoek nieuwe details onthullen en lijken te bewegen. Vooral wanneer de zon door de glasplaten schijnt, ontstaat een prachtig effect.

Deze illustraties vielen zo goed in de smaak dat we dezelfde stijl ook hebben toegepast op de menukaarten, zowel binnen als buiten het restaurant, voor een herkenbare uitstraling.

Ben je ook op zoek naar een grafisch ontwerpbureau voor de visuele communicatie van je horeca-onderneming of wil je meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp, Interieur Prints