Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Arslan

Arslan Wonen heeft zich in korte tijd ontwikkeld van een eenmanszaak tot een bloeiende onderneming met meer dan 200 medewerkers en diverse divisies zoals Arslan Keukens, Aannemers en Badkamers. Gevestigd in Rotterdam, staat de Arslan Group bekend om haar indrukwekkende showrooms, uitgebreide portfolio en tevreden klanten.

De snelle groei bracht echter uitdagingen met zich mee, waaronder een gebrek aan uniformiteit en een consistente visuele identiteit. Daarom kregen wij de opdracht om hun oude visuele identiteit te moderniseren en professionaliseren. We ontwikkelden een heldere visuele stijl met respect voor hun herkenbare groene kleur. Het beeldmerk werd gemoderniseerd en we introduceerden nieuwe visuele huisstijlelementen en toepassingen. Dit omvatte niet alleen ontwerpen voor visitekaarten, briefpapier en offertemappen, maar ook e-mailhandtekeningen en bestickering voor hun kenmerkende witte aannemersbusjes.

Met deze vernieuwde visuele identiteit kon de Arslan Group haar merkconsistentie versterken en een professionele uitstraling behouden in al haar communicatie en marketing. Het resultaat was een krachtige visuele presentatie die hun reputatie als marktleider versterkte en hun groeiende klantenbestand vertrouwen gaf in hun capaciteiten en diensten.

Op zoek naar een grafisch ontwerpbureau voor het ontwikkelen van een huisstijl? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw visuele identiteit kunnen versterken en uw merk naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp