Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Buurthuis Pancrat

Via Betiche, visuele beleving kreeg je de aanvraag voor een project in Leiden. De gemeente Leiden wilde voor het nieuwe buurthuis Pancrat Leiden een wandprint voor bij de trap in de centrale hal. In het pand bevindt zich een peuteropvang, een jongeren-inloop voor diverse problemen en het sociale wijkteam heeft er kantoor. Hier ontvangen ze bewoners met verschillende problemen. De basis van het interieur is vrij neutraal (wit en grijs) en met meubels en het wandontwerp willen de gevestigde instellingen wat sfeer toevoegen om de mensen zich thuis te laten voelen. Omdat er veel ramen en deuren in de wand zitten en de trap erlangs loopt, moet het vooral ook een verbindend ontwerp zijn.

Bij het concept zijn we uitgegaan van een ‘kathedraal voor iedereen’. Een plek waar iedereen gelijk is, ongeacht je afkomst, geloof of ideeën. Elk vakje is een individu die bijdraagt aan het geheel en deze versterken elkaar. Iedere kleur representeert een belangrijke factor van het leven waaronder: verstand, creativiteit, persoonlijke kracht, liefde, communicatie, intuïtie en bewustzijn. Deze kleuren lopen in elkaar over en zijn met elkaar verbonden. Ze zorgen voor een plek van rust en eenheid.

Ben je ook op zoek naar een uniek grafisch ontwerp of wil je meer weten over dit project? Neem dan gerust contact met ons op.

Category

Interieur Prints