Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Filmapalooza

Al veel edities hebben we de visuele uitingen mogen ontwerpen voor The 48 Hour Film Project Rotterdam. De beste film van het festival maakt jaarlijks kans om naar de wereldfinale te gaan, Het Filmapalooza. Hier strijden winnaars van 130 steden wereldwijd tegen elkaar voor de wereldtitel van ‘Beste Film’.
Elk jaar is de wereldfinale in een andere deelnemende stad. Voorheen vond het festival al plaats in onder andere Los Angeles, Seattle, Parijs en Orlando.

Voor de Amerikaanse organisatie was het natuurlijk spannend en ook wel wat ingewikkeld om hun finale in Europa te organiseren. Daarom was het extra bijzonder dat het Filmapalooza naar Rotterdam kwam.

Een groep van rond de 400 getalenteerde filmmakers kwam naar Rotterdam en die moesten allemaal wegwijs gemaakt worden door de stad.

Wij werden benaderd om het programmaboekje van een week vol (film)evenementen te ontwerpen. Door blikkenschema’s en custom made routekaartjes kon elke deelnemer zijn weg door Rotterdam vinden om zo mee te doen aan alle festiviteiten. Van workshops tot de grote awarduitreiking.
Voor deze speciale avond werden we gevraagd om de top 10 awards van het festival vorm te geven. Dit deden we uiteraard met originele awards met een Nederlands tintje!

Wil je ook een festival vormgeven? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp