Goudestein

Interieur Print

Goudestein – Een Prachtig Ontwerp voor een Rijk Leven aan de Rivier!

Goudestein, een adembenemende locatie aan de rivier de Vecht. Hier vinden jonge mensen hun thuis, met alle vrijheid en mogelijkheden die voor hen liggen. Wij wilden die diversiteit en richtingen volledig tot uiting brengen in een uniek en abstract ontwerp. Geïnspireerd door de omgeving en de geschiedenis van Goudestein, hebben we een concept ontwikkeld die naadloos bij de bewoners en de locatie past.

Met de ondertitel “Een Rijk Leven aan de Rivier” op de website wilden we de essentie van Goudestein vangen. Het is een plek waar dromen worden nagejaagd, ambities worden gevoed en het leven wordt verrijkt. Om deze boodschap kracht bij te zetten, hebben we gekozen voor de inspirerende quote: “Keep following the flow to where the gold is.” Deze quote doet niet alleen recht aan de naam en geschiedenis van Goudestein, maar herinnert ook de bewoners eraan om hun passies na te streven en te ontdekken wat hen echt gelukkig maakt. Bij Goudestein draait het om meer dan alleen wonen. Het gaat om het omarmen van avontuur, het volgen van je hart en het vinden van waardevolle schatten in het leven.

Onze reis begon met grondig onderzoek en het proeven van de unieke sfeer van Goudestein. We wilden de magie van de Vecht vastleggen en de energie van de locatie voelen. Vervolgens hebben we al deze elementen samengebracht in een uniek ontwerp dat de essentie van Goudestein omarmt.

Dit ontwerp daagt jonge mensen uit om hun dromen na te jagen, nieuwe horizon te verkennen en zichzelf te ontdekken. Het is een eerbetoon aan de naam en geschiedenis van Goudestein, en een belofte van een rijk leven aan de rivier.

Ook opzoek naar een grafisch ontwerp voor uw visuele communicatie en drukwerk of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

“Mixus Studio bruist van creativiteit. Ze vertalen de klantvraag altijd naar iets bijzonders, iets onverwachts. Met oog voor detail creëren ze visueel interessante wandontwerpen en signing die perfect passen bij het gebouw en de mensen.

Samenwerken met Maxime en Miranda aan mooie uitingen is een plezier. Ze vervolmaken het gebouw met hun expertise en passie. Mixus Studio weet de juiste snaar te raken, of het nu om gedurfde statements of subtiele toevoegingen gaat.

Wil je sprankelende creativiteit en vakmanschap? Kies dan voor Mixus Studio. Ze brengen jouw visie tot leven op ongekende wijze.”

Joyce Onverwagt, Betiche, visuele beleving