Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Goudestein

Goudestein, een betoverende locatie aan de rivier de Vecht in Utrecht. Hier vinden jongeren hun thuis, met alle vrijheid en mogelijkheden die voor hen liggen. Ons doel was om deze diversiteit en richtingen volledig tot uiting te brengen in een uniek en abstract ontwerp. Geïnspireerd door de omgeving en de geschiedenis van Goudestein, hebben we een concept ontwikkeld dat perfect aansluit bij de bewoners en de locatie.

Met de ondertitel “Een Rijk Leven aan de Rivier” op de website wilden we de kern van Goudestein vastleggen. Het is een plek waar dromen worden nagestreefd, ambities worden gevoed en het leven wordt verrijkt. Om deze boodschap kracht bij te zetten, hebben we gekozen voor de inspirerende quote: “Keep following the flow to where the gold is.” Deze quote weerspiegelt niet alleen de naam en geschiedenis van Goudestein, maar herinnert ook de bewoners eraan om hun passies na te streven en te ontdekken wat hen echt gelukkig maakt. Bij Goudestein draait het om meer dan alleen wonen. Het gaat om het omarmen van avontuur, het volgen van je hart en het vinden van waardevolle schatten in het leven. Onze reis begon met grondig onderzoek en het ervaren van de unieke sfeer van Goudestein. We wilden de magie van de Vecht vastleggen en de energie van de locatie voelen. Vervolgens hebben we al deze elementen samengebracht in een uniek ontwerp dat de kern van Goudestein omarmt. Dit ontwerp daagt jonge mensen uit om hun dromen na te jagen, nieuwe horizonten te verkennen en zichzelf te ontdekken. Het is een eerbetoon aan de naam en geschiedenis van Goudestein, en een belofte van een rijk leven aan de rivier.

Ook opzoek naar een grafisch ontwerp voor uw visuele communicatie en drukwerk of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

Category

Interieur Prints