Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

La La Latin Soul Food

La La Latin soul food is een informeel fusion restaurant dat Latijns-Amerikaanse en Spaanse street food serveert. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten in de warmte van een echte ‘Latin sfeer’ in de iconische Rotterdamse Markthal.

We kregen de opdracht om voor deze nieuwe hotspot de visuele identiteit te creëren. Om een echte Latijns-Amerikaanse sfeer neer te zetten, werkten we samen met de interieurarchitect om een complete visuele beleving te realiseren. Samen eten, authentieke smaken en rijke ingrediënten staan centraal. De gerechten zijn gemaakt met passie en de ambiance zorgt ervoor dat bezoekers zich meteen thuisvoelen.

Geïnspireerd door steden als Havana, Barcelona en Santiago konden warme geeltinten, aqua en rood niet ontbreken. In aanvulling op de interieurontwerpen hebben we een speels, handgetekend typografisch logo gecreëerd, dat de dag en nacht visualiseert. De schaduwwerking in het logo geeft het gevoel van beweging en de gelaagdheid van de karakteristieke Latijns-Spaanse keuken.

De huisstijl leent zich perfect voor levendige elementen als kleurvlakken, frisse fotografie en beeldende teksten. Dit komt duidelijk terug in het speelse menukaartontwerp en de bijpassende drankenkaart. Alle visuele uitingen zijn een Latijns feestje en hebben letterlijk en figuurlijk alle ingrediënten voor een typisch La La Latijns geluksmoment.

Op zoek naar een uniek grafisch ontwerp of meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp