La La Latin Soul Food

Huisstijl ontwerp

La La Latin soul food is een casual fusion restaurant dat Latijns- Amerikaanse en Spaanse street food serveert. Hier geniet je van heerlijke gerechten in de warmte van een echte ‘Latin sfeer’ in de iconische Rotterdamse Markthal. 

La La Latin Soul Food

Wij werden gevraagd om voor deze nieuwe hot spot de visuele identiteit te creëren. Om een echte Latijns-Amerikaanse sfeer neer te zetten werkten we samen met de interieurarchitect om een complete visuele beleving neer te zetten. Samen eten, authentieke smaken en rijke ingrediënten voeren de boventoon. Gerechten die gemaakt zijn vanuit passie en een ambiance waar bezoekers zich gelijk thuisvoelen. Laagdrempelig, eerlijk en warm. Deze elementen moesten dan ook terug komen in het restaurant. 

La La Latin Soul Food menuborden
La La Latin Soul Food Menubord
La La Latin Soul Food drankenkaart, menukaart

Geïnspireerd op steden als Havana, Barcelona en Santiago konden kleuren als warme geeltinten, aqua en rood niet ontbreken.  

In aanvulling op de interieurontwerpen creëerden we een speels, handgetekend typografisch logo, welke de dag en nacht visualiseert. Bij La La kan je de hele dag terecht voor de beste Latijns-Amerikaanse en Spaanse klassiekers. Van een rustige middag tot een zwoele zomeravond. De schaduwwerking in het logo geeft het gevoel van beweging en de gelaagdheid van de karakteristieke Latijns-Spaanse keuken. Van Tapas tot Txuleta en van Sangria tot Margarita’s. Je waant je in een unieke wereld met die typische warme en passievolle sfeer. Op deze plek wil je tijd doorbrengen met vrienden, collega’s en familie. 

La La Latin Soul Food

De huisstijl leent zich perfect voor levendige elementen als kleurvlakken, frisse fotografie en beeldende teksten. Dit komt duidelijk terug op het speelse menukaartontwerp en de bijpassende drankenkaart. Alle visuele uitingen zijn een Latijns feestje en hebben letterlijk en figuurlijke alle ingrediënten voor een typisch La La Latijns geluksmoment. 

Ook opzoek naar een uniek grafisch design of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.