POL

Print

POL is al meer dan 25 jaar een icoon in Rotterdam. Het recent vernieuwde café is gevestigd op de Rotterdamse Meent. Voor POL creëerden we een nieuwe menu-, dranken- en snackkaart.

POL probeert altijd net iets anders zijn als de vele concurrenten. Geen standaard bitterballen en bier, maar verassende huisgemaakte gerechtjes, speciaalbiertjes en nog veel meer zorgen voor een unieke beleving. Het nieuwe shared dining concept met wisselende gerechtjes over de hele wereld moet zorgen voor nog meer gezelligheid.

De kaart is verkleind, teksten zijn scherper gemaakt en goede categorisatie en overzicht zijn van groot belang voor de nieuwe kaart.

POL, Drankenkaart ontwerp, Mixus studio

Kort geleden heeft POL het interieur aangepakt. Nu was het tijd voor de menukaarten.
De uitingen zijn gecreëerd naar aanleiding van het Art deco-geïnspireerde interieur en het nieuwe logo. Een stijlvol interieur met de ouderwetse gezelligheid.

Deze stijl is terug te vinden binnen de gebruikte vormen, lettertypen en kleuren. De okergele kleur gecombineerd met een diepe zwart zorgt voor een chique, volwassen uitstraling.
Binnen het interieur komt de hexagon veelvuldig voor op onder andere de vloer en rondom de bar. Door de hexagonale vormen ook te gebruiken binnen de menu- en dranken kaart hebben we een eenheid gecreëerd.
Elementen als kleurvlakken en lijnen zorgen niet alleen voor een unieke uitstraling, maar creëren ook overzicht op de menukaarten.
De formaten van de menukaarten zijn niet standaard. We kozen voor 2 vierkante kaarten en een standaard drankenkaart welke bij elkaar een sterk geheel zorgen.

POL, Drankenkaart ontwerp, Mixus studio

POL, Menukaart ontwerp, Mixus studio

Ook een menukaart laten ontwerpen of wil je meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.