Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Samalain

We hebben een uniforme, eigentijdse visuele stijl gecreĆ«erd voor Samalain, gelegen in het Lage Land Rotterdam in het voormalige pand van Katak Mas. Samalain brengt mensen samen met authentieke Indonesische gerechten en een warme ambiance, waardoor het de ideale locatie is voor quality time met familie, vrienden of collega’s. De gerechten zijn traditioneel met een moderne twist om ze aantrekkelijker en verjongd te maken, waarbij gasten worden uitgedaagd om te ontdekken en samen te genieten. Dit leidt tot fusion gerechten uit andere Aziatische keukens. Goede service, een levendige sfeer, een eerlijke prijs en een gastvrije omgeving vormen de basis van Samalain.

De visuele identiteit versterkt de algehele restaurantbeleving. We kozen voor een botanisch, art deco gevoel met een vleugje Art Nouveau, waarbij rijke kleuren zoals warme groentinten, donkerblauw en goud werden gecombineerd met natuurlijke tinten en materialen.

Deze stijl komt zowel offline als online goed tot zijn recht en nodigd klanten uit om binnen te stappen en tijd door te brengen in het restaurant. De uitstraling is chic, maar toegankelijk genoeg om gasten aan te trekken. We ontwierpen een nieuw logo en optioneel een nieuwe slogan die de essentie van Samalain duidelijk weergaf. De visuele identiteit word toegepast op onder andere de voor- en achtergevel, menu- en drankenkaarten, sociale media en een website, evenals passende werkkleding.

Open je binnenkort ook een restaurant in Rotterdam en omstreken en wil je ook een huisstijl laten ontwerpen? Is jouw onderneming aan vernieuwing toe? Of wil je meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp