Kan

Huisstijl ontwerp

Tim Kan is een Chinees-Nederlandse chef welke gespecialiseerd is in de authentieke Aziatische keuken. Hij werkt al jaren als leraar op diverse koksscholen en als chefkok in diverse restaurants. Tevens geeft hij lezingen en presentaties over de Chinese keuken.

Zijn wens om dit allemaal samen te brengen onder één dak zal worden gerealiseerd onder de naam ‘KAN’. Een co-working space, educatiecentrum, huiskamerrestaurant en plek voor experiment, inspiratie en kennis gericht op de Aziatische keuken.

We creëerden een simplistische maar dynamische visuele identiteit die aansluit bij de wensen van de klant.

Het logo en de huisstijl
In het logo staat de ‘A’ centraal. De ‘A’ is symbool voor ‘Aziatisch’ en we hebben deze daarom uitgelicht. De centrale plek versterkt het idee van een platform en Aziatisch centrum. De cirkel om de ‘A’ versterkt dit gevoel. Een plek waar iedereen samenkomt om te genieten van de Aziatische keuken.
We kozen voor een zwarte-witte basis omdat de kleuren van de ingrediënten en producten de hoofdrol te geven. Tevens geeft dit de balans (Yin Yang) van smaken, culturen en werkzaamheden aan.
De cirkel om de ‘A’ wordt binnen de huisstijl op verschillende manier gebruikt. Iedere cirkel heeft een eigen uitstraling en staat voor een eigen facet binnen ‘KAN’.

Ook opzoek naar een uniek grafisch design of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.