Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Trilux

Voor Trilux BeNeLux hebben we in samenwerking met Betiche een visuele beleving gecreëerd voor de trainingsruimte/grote vergaderzaal van het hoofdkantoor in Amersfoort. TRILUX Simplify Your Light staat voor de eenvoudigste en zekerste weg naar een energie-efficiënte en toekomstgerichte verlichtingsoplossing op maat. De ruimte moest akoestisch worden aangepakt en tegelijkertijd wilden we ervoor zorgen dat de uitstraling van de ruimte beter zou passen bij de rest van het gebouw en de onderneming. We streefden naar een inspirerende en minder formele sfeer in de ruimte, die tegelijkertijd optimaal zijn doel zou dienen. Belangrijk was dat het product (licht van Trilux) een prominente plek kreeg en dat trainingen plaatsvonden in een sfeervolle en functionele omgeving.

Om dit te bereiken, besloten we de algehele beleving in de ruimte aan te pakken. We hebben een akoestisch wandontwerp gecreëerd voor de wanden aan de entreezijde van de ruimte, een nieuw whiteboard toegevoegd en gedacht aan het meubilair. Voor het gekozen ontwerp lieten we ons inspireren door de prachtige metaforen die TRILUX al actief gebruikt binnen de organisatie. De lijnen zijn geïnspireerd op het breken van licht en vormen samen een abstract berglandschap, dat symbool staat voor uitdagingen en samenwerking. Als rode draad hebben we één van de lijnen voorzien van een kleurverloop, zoals te zien is in het logo van TRILUX. Dit benadrukt de werkwijze van TRILUX: oplossingsgericht, doelgericht en samenwerkend. De donkere wand geeft het centrale licht en de vergaderruimte een nog prominentere rol en omarmt de gebruikers van de ruimte.

Het ontwerp loopt door op het wandvullende whiteboard, zodat er een samenhangend geheel ontstaat. Verder hebben we een zithoek gecreëerd, akoestische plantenbakken geplaatst en prachtige gordijnen van Vescom toegevoegd.

Op zoek naar een uniek grafisch ontwerp of meer informatie over dit project? Neem dan gerust contact met ons op.

“Mixus studio bruist van de creativiteit. Je weet altijd zeker dat ze de vraag van klant vertalen in iets bijzonders, in iets onverwachts: visueel interessante wandontwerpen en signing die passen bij het gebouw en de mensen.
Met veel plezier werk ik met Maxime en Miranda aan mooie uitingen die het gebouw vervolmaken.”

Joyce Onverwagt, Betiche, visuele beleving

Category

Interieur Prints