Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Wah Nam Hong

Wah Nam Hong is één van de meest bekende en grootste Aziatische supermarkten in de Randstad, met vijf filialen. De klant vroeg ons om ondersteuning bij het consistent en professioneel toepassen van hun bestaande huisstijl in alle dagelijkse visuele communicatie. Gezien de dynamiek van Wah Nam Hong zochten ze een partner die snel kon reageren en helpen bij het verzorgen van promotie voor evenementen en de benodigde communicatiemiddelen in de filialen.

Al meer dan 10 jaar zijn wij hun vaste communicatiepartner en ontwerpen we een breed scala aan visuele uitingen binnen de bestaande huisstijl. We hebben ook de huisstijl op verschillende gebieden uitgebreid, waaronder met iconen en illustraties.

Ben je ook op zoek naar ondersteuning van een grafisch ontwerper of wil je meer weten over dit project? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

“Mixus studio werkt als ondersteunende partij voor Wah Nam Hong. Als wij snel een ontwerp of drukwerk nodig hebben, kan ik hier altijd terecht. Ze denken mee en hun flexibiliteit past erg bij onze werkwijze.”

CW Chan, Wah Nam Hong

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp