Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Wat kost een logo laten ontwerpen?

Logo laten ontwerpen? Als professionele grafisch ontwerpers in Rotterdam hebben wij ruim 10 jaar ervaring met huisstijlen, drukwerk, visuele uitingen en grote prints zoals wand- en glasontwerpen voor zakelijke omgevingen.

Een van de meest voorkomende vragen die wij krijgen is: “Hoeveel kost het om een logo te laten ontwerpen?” In deze blogpost beantwoorden we deze vraag en geven we meer inzicht in ons creatieve proces.

Lees ook: Waarom investeren in grafisch ontwerp essentieel is

Elk bedrijf is uniek en heeft een logo nodig dat de identiteit en waarden weerspiegelt. Daarom maken wij al onze ontwerpen op maat, zodat je verzekerd bent van een uniek logo dat perfect bij jouw bedrijf past.

Een logo staat nooit op zichzelf, maar is onderdeel van een bredere visuele identiteit. Een huisstijl omvat kleurenpalet, typografie, grafische elementen en de toepassing van het logo op diverse communicatiemiddelen. Een consistente en professionele huisstijl onderscheidt je bedrijf en bouwt een sterke merkidentiteit op.

Bij het ontwerpen van een logo werken wij nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het logo aansluit bij de gewenste huisstijl. We bespreken de bredere visuele identiteit van het merk en creëren een logo dat de waarden van jouw bedrijf weerspiegelt.

Lees ook: Een logo komt nooit zonder huisstijl

Maar wat kost dat? 

De kosten voor een logo en huisstijl variëren afhankelijk van factoren zoals complexiteit en detailniveau. Onze ‘vanaf’ prijzen staan op onze ‘tarieven’ pagina op de website en dienen als richtlijn. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van je specifieke wensen en eisen.

Een goed ontworpen logo en sterke huisstijl zijn van onschatbare waarde. Ze zorgen voor geloofwaardigheid, merkloyaliteit en een professionele indruk. Wij bieden een complete visuele identiteit die jouw bedrijf aantrekkelijk en succesvol maakt.

Op zoek naar een professioneel grafisch ontwerpbureau in Rotterdam dat gespecialiseerd is in logo’s en huisstijlen? Neem contact met ons op voor een unieke en professionele visuele identiteit voor jouw bedrijf.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over het creëren van een bedrijfslogo.